Workshop
Monsterbende

Alle kinderen dromen wel eens over monsters….. Tijdens de BSO workshop Monsterbende kruipen we in de huid van een monster! Samen met de kinderen worden fysieke personages ontwikkeld (een sluipmonster, springmonster en een smurriemonster).

Ieder monster heeft een specifieke acrobatische loop en een eigen karakter. Er zijn monsters met een hoge status of een lage status. We gaan scènes maken waarin deze monsters elkaar tegenkomen. Zo ontstaan er verhalen die nog nooit eerder gemaakt zijn.

 

Workshop doelen

Kruip in de huid van een monster

De workshop doet een beroep op het fysieke bewustzijn, de conditie wordt getraind en er wordt samengewerkt. Door geluid en adem toe te voegen ervaren de kinderen hoe het is om een personage (monster) te verbeelden met heel het lijf, stem en beleving.

Daarnaast is deze workshop een goede speltraining op het gebeid van acteren. Zij wisselen af tussen hoge en lage personages, waardoor ze een breed aanbod van spelmogelijkheden ontwikkelen.

 

Lessenserie

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de workshop voor iedereen een uitdaging blijft.

Zeer geschikt als lessenserie, waardoor de acrobatische karakters beter tot uiting komen, door de herhaling van de lessenserie. Hierdoor worden kinderen bewust van hun eigen karakter en werken we aan het zelfvertrouwen door initiatief te nemen (met hoge status) en af te wachten (lage status).

 

Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal / groot lokaal zonder vloerbedekking.
Max. aantal kinderen
24 kinderen per workshop
Educatiepakket
Workshopomschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.