Workshop
Mime

Mime is de theaterstijl waarbij je met het lichaam het verhaal verbeeldt. Er wordt een beroep gedaan op de fantasie om het verhaal uit te beelden. De situaties lopen altijd uit de hand doordat de mimespeler de situatie verprutst.

Workshop doelen

De scène

Tijdens de workshop Mime wordt er gewerkt aan een scène. Hond Max wordt uitgelaten. In eerste instantie is Max een brave hond, maar hij begint aan de lijn te trekken, waardoor de acteur het steeds moeilijker krijgt om hond Max in bedwang te houden. Gelukkig loopt het goed af. De scène zorgt voor hilarische situaties, gespeeld door de kinderen als echte acteurs! De kinderen gaan ook met eigen situaties aan de slag.

Veiligheid

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van fysiek theater. Voor veel deelnemers zal het een eerste kennismaking met deze discipline zijn. De taak van de docent is veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of (klas-) lokaal
Max. aantal kinderen
24 kinderen per workshop
Educatiepakket
Workshopomschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.