Workshop
Improvisatie

Tijdens de workshop Improvisatie werken de kinderen vanuit improvisatie-opdrachten. Uitgangspunt is het meegaan in andermans spel. Actie en reactie staat centraal, waardoor snel reageren noodzakelijk is. 

 

Workshop doelen

Inhoudt van de workshop

We gaan met scènes aan de gang. Hierbij wordt het de acteurs steeds moeilijker gemaakt. We starten met korte oefeningen, waarna we toewerken naar scènes. Voorbeeld: In het dierenasiel zoek je een huisdier, maar de eigenaar van het asiel wil liever de dieren zelf houden. Hoe lukt het om een huisdier mee te krijgen?

Deze toegankelijke workshop is erg geschikt voor spelers die weinig ervaring hebben met toneelspelen. De STORM-docent zorgt voor snelheid in de les, waardoor alle kinderen actief betrokken blijven. Hierdoor worden er mooie en grappige scènes gespeeld zonder vooraf te weten hoe ze aflopen. Er ontstaat een teamgevoel, doordat we elkaar supporten om je uit de meest benarde situaties te spelen.

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de workshop Improvisatie voor iedereen een uitdaging blijft. 

Bij groepen die meer bekend zijn met theater ontstaan vaak komische spelsituaties. Hierbij is het belangrijk om positieve feedback te geven aan elkaar. 

Deze workshop is als serie zeer geschikt als je wilt werken aan de veiligheid binnen de groep.

Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of (klas-) lokaal
Max. aantal kinderen
24 kinderen per workshop
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.