Workshop
Freerunning

Freerunning is spectaculair, spannend, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend. Oorspronkelijk is Freerunning begonnen als de ontsnappingstechniek. Het is een techniek die je in staat stelt om je soepel door de ruimte te verplaatsen bijvoorbeeld tijdens een achtervolging. Dit fenomeen zie je veel terug in video games en film. Deze ontsnapping en klimtechniek gaan wij in een basisvorm aanleren. We bekijken de ruimte waarin we ons bevinden en bedenken welke trucs we kunnen doen. Dit wordt spectaculair!

Workshop doelen

Freerunning op de BSO

Het leuke aan deze BSO activiteit Freerunning is dat kinderen het gevoel hebben dat ze iets doen wat anderen niet kunnen. Het lopen zonder handen op het klimrek bijvoorbeeld. De BSO workshop freerunnen wordt systematisch opgebouwd. Eerst worden de motorische vaardigheden van de kinderen getraind. Als een oefening goed gaat, wordt deze stapje voor stapje moeilijker gemaakt. Naast kennismakingsworkshops bieden wij ook workshops aan waarbij gewerkt wordt naar een presentatie toe. Hierbij wordt de achtervolging getimed op de muziek. Plaatsing in de ruimte, samenwerking en tegelijkertijd dezelfde bewegingen maken zijn elementen die hierbij terugkomen.

Geschikte ruimte

Een ruimte waar veel hang-, spring-, kruipobjecten zich bevinden geeft de meeste uitdagingen. Een gymzaal is geschikt, bij kleine groepen (of workshopreeks) kan ook het speelplein gebruikt worden.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of (klas-) lokaal
Max. aantal kinderen
Van 14-24 met extra begeleidende docent.
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 485
3 workshops 60 minuten
€ 510
4 workshops 60 minuten
€ 553
5 workshops 60 minuten
€ 574
6 workshops 50 minuten
€ 604
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.