Workshop Freerunning

Freerunning

Freerunning is spectaculair, spannend, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend. Oorspronkelijk is Free-running begonnen als ontsnappingstechniek. Het is een techniek die je in staat stelt om zo snel mogelijk te ontsnappen en je vrij en soepel door de ruimte te verplaatsen. Dit fenomeen zie je veel terug in videospellen. Deze ontsnappings- en klimtechniek gaan wij in een basisvorm aanleren. We bekijken de ruimte waarin we ons bevinden en bedenken welke trucs we kunnen doen. Dit wordt spectaculair!

Presentatie

Het leuke aan deze BSO activiteit Freerunning is dat kinderen het gevoel hebben dat ze iets doen wat anderen niet kunnen. Het lopen zonder handen op het klimrek bijvoorbeeld. De BSO workshop freerunnen wordt systematisch opgebouwd. Eerst worden de motorische vaardigheden van de kinderen getraind. Als een oefening goed gaat, wordt deze stapje voor stapje moeilijker gemaakt.

Geschikte ruimte

Een ruimte waar veel hang-, spring-, kruipobjecten zich bevinden geeft de meeste uitdagingen. Een gymzaal is geschikt, bij kleine groepen (of workshopreeks) kan ook het speelplein gebruikt worden.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.