Workshop
Emoties

Tijdens de BSO workshop emoties werken de deelnemers vanuit improvisatie met emoties. Er worden scènes gespeeld waarbij de emoties hoog oplopen. Onze docent traint en daagt de deelnemers uit om verschillende emoties te tonen. Zo klein en realistisch mogelijk, naar groot en meeslepend. Op deze manier worden alle mogelijkheden van het acteerfacet getraind. Hierbij worden technische acteertips gegeven, waarbij gecoacht wordt op inzet van de adem, stemgeluid, lichaam en verplaatsing door de ruimte. Hierbij helpt onze docent de deelnemers door alle emoties heen.

We werken naar scènes toe, waarbij de emoties de overhand nemen. Hoe reageer je hierop in het dagelijks leven en hoe kun je hierop reageren op het toneel, zodat het steeds interessanter wordt om naar te kijken?

Werken jullie met een thema? Wij kunnen dit verwerken in de scènes. 

Workshop doelen

Presenteren

Soms kan presenteren spannend zijn. Bij deze workshop werken we met het trainen (speltraining) en hierbij zijn spelletjes een groot onderdeel. Gaande weg de workshop wordt er meer aan elkaar laten zien, waardoor de kinderen van de BSO stapje voor stapje werken aan het presenteren, zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. 

Wil je een presentatie maken? Dat kan. De presentatie bestaat uit een aantal scènes die telkens verschillend aflopen, het blijft improviseren en de emoties lopen hoog op. Dit werkt het beste als je werkt vanuit een dagproject “voorstelling maken” of “lessenserie”.

Doelgroep

Deze workshop is toegankelijk en daardoor geschikt voor een beginners en gevorderde doelgroep.

Er wordt veel naar elkaar gekeken en met elkaar gelachen, waardoor deze workshop geschikt is als eenmalige workshop ter bevordering van de groepsbinding.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot rustige lokaal / speelzaal
Max. aantal kinderen
24
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.