Workshop
Cool Klassiek

Klassieke muziek! Deze muzieksoort – die veel indruk kan maken – is uitermate geschikt voor dans. Als je kinderen vraagt naar klassieke muziek, weten zij meestal niet zo goed wat dit is. Theatermakerij STORM werkt met verschillende muziekgenres, waaronder ook klassiek.

Tijdens de workshop Cool Klassiek ontdekken de kinderen verschillende muziekstijlen en ervaren welke gevoelens en reacties muziek teweeg kan brengen. Hierbij wordt naast klassieke muziek ook gebruik gemaakt van experimentele- en digitale muziek. Hoe beweeg je op deze muziek? De kinderen zullen ervaren dat dezelfde bewegingen anders gedanst zullen worden als dit door andere muziek wordt ondersteund.

Zonder dat kinderen er erg in hebben, verdiepen zij zich in klassieke muziek! Kennis bij brengen is leuk, maar voorop staat natuurlijk het plezier hebben in dans en dit durven laten zien met elkaar. Voel het plezier om te bewegen!

Workshop doelen

Dansworkshop met klassieke muziek​

Theatermakerij STORM sluit graag aan bij de competenties die de opvangorganisatie belangrijk vindt. Onze workshops stemmen we hier zoveel mogelijk op af. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van fysiek theater. Voor veel deelnemers zal het een eerste kennismaking met deze discipline zijn. De taak van onze docent is veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen. De groep zal beter samenwerken, de kinderen zullen meer plezier hebben en durven, waardoor het zelfvertrouwen wordt vergroot.

Het is erg leuk om naast de workshop ook op de groep met dit thema aan de slag te gaan. Op deze manier blijft het leven bij de kinderen.

Thematisch werken

Op onze Pinterestpagina vind je verschillende knutsel ideeën en kleurplaten.  Op onze Spotifypagina vind je verschillende afspeellijsten en muziekgenres. Deze kun je goed gebruiken als je op een later tijdstip zelfstandig verder wilt werken vanuit de thematiek van de workshop.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
24 kinderen
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.