Workshop
Clipdans

Clipdance de naam zegt het al. We gaan een dans aanleren net zoals in een videoclip. Aan het eind van de BSO workshop dans kunnen de kinderen groots mee dansen, met veel energie en plezier.

Iedereen doet het en iedereen kan het! Dat is dan ook de instelling van deze dansworkshop. Clipdance is niet losjes dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Tijdens de workshop Clipdance werkt de dansdocent met de BSO kinderen aan een choreografie. Deze herhaalbare passen vormen de basis van de presentatie. De laatste 10 min wordt afgesloten met het optreden van de aangeleerde choreografie. Publiek is van harte welkom! Plezier in dans staat voorop.

 

Workshop doelen

Niveau

Onze gediplomeerde dansdocenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de workshop zo aan te passen, dat deze aansluit bij de het niveau van de kinderen. Waardoor de kinderen zonder zorgen dansen voor iedereen. 

 

Lessenserie en TikTok

Deze workshop is ook geschikt als lessenserie. De kinderen worden iedere workshop zekerder in hun dansbewegingen. Ze durven en kunnen steeds meer!

De laatste week sluiten we af met een optreden waarbij publiek welkom is en iedereen kan zien wat voor Clipdans-kunsten de leerlingen van de BSO in huis hebben!

TikTok-dans is ook mogelijk. TikTok wordt als inspiratie gebruikt en we sluiten af met het maken van een TikTok dansvideo!

 

Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of (klas-) lokaal
Max. aantal kinderen
24 kinderen per workshop
Educatiepakket
Workshopomschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.