Workshop
Circus

Altijd al een échte circusartiest willen zijn? Tijdens de BSO workshop Circus worden diverse circustechnieken, zoals de Chinese bordjes, jongleerdoekjes, jongleerballen, flowersticks, ringen, pois, showlint, springtouwen en evenwicht.

Hierbij maken wij een combinatie met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek.

De circusactiviteiten voor de BSO worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Ideaal voor kleinere locaties met weinig kinderen, alle leeftijden kunnen tegelijkertijd meedoen aan deze workshop!

 

 

Workshop doelen

Circus activiteiten bso

Spelenderwijs leren de jongere kinderen verschillende circustechnieken. Daarnaast spelen de kinderen rollenspel vanuit dieren en komen diverse circusdieren aan bod. De oudere kinderen krijgen ook circusdisciplines aangeleerd, maar dan met een hogere moeilijkheidsgraad. Daarnaast zal het maken van een act meer aan bod komen.

Aan het eind van de workshop of lessenserie wordt een heuse circusact opgevoerd. Publiek is hierbij van harte welkom.

 

 

Vakantie-activiteit BSO met thema Circus

Tijdens de vakanties zijn de kinderen vaak wat langer op de BSO. Een ideaal moment om een dagproject Circus aan te bieden. De Circusdag bevat meerdere circusactiviteiten op 1 dag met een spetterende circusvoorstelling, waarin de kinderen zelf meespelen, als afsluiter. Aangezien we de hele dag op de BSO aanwezig zijn, kunnen we echt helemaal uitpakken.

Wij hebben ook veel ideeën om het thema Circus nog verder door te voeren op de BSO, zoals leuke knutselopdrachten voor bijvoorbeeld het maken van kostuums en het maken van circusattributen. Bekijk daarvoor onze Pinterest pagina.

Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal / ruimt lokaal (min. 4 x 5 meter)
Max. aantal kinderen
24 kinderen per workshop
Educatiepakket
Ja. Met input voor aankleding, posters en knutselideeën.
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.