Workshop Circus

Circus op de BSO

Altijd al een échte circusartiest willen zijn? Tijdens de BSO workshop Circus worden diverse circustechnieken, zoals de Chinese bordjes, jongleren, ballopen, flowersticks, diabolo en koorddansen aangeleerd. Hierbij maken wij een combinatie met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek.

De circusactiviteiten voor de BSO worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

Kinderen 4 t/m 6 jaar

Spelenderwijs leren de jongere kinderen verschillende circustechnieken. Daarnaast spelen de kinderen rollenspel vanuit dieren en komen diverse circusdieren aan bod.

Kinderen 7+ jaar

De oudere kinderen krijgen dezelfde circusdisciplines aangeleerd, maar dan met een hogere moeilijkheidsgraad. Daarnaast zal het maken van een act meer aan bod komen.

Presentatie

Aan het eind van de workshop of lessenserie wordt een heuse circusact opgevoerd. Publiek is hierbij van harte welkom.

Vakantieactiviteit met circus thema

Tijdens de vakanties zijn de kinderen vaak wat langer op de BSO. Een ideaal moment om een dagproject Circus aan te bieden. De Circusdag bevat meerdere circusactiviteiten op 1 dag met een spetterende circusvoorstelling, waarin de kinderen zelf meespelen, als afsluiter. Aangezien we de hele dag op de BSO aanwezig zijn, kunnen we echt helemaal uitpakken.

Wij hebben ook veel ideeën om het Circus thema nog verder door te voeren op de BSO, zoals leuke knutselopdrachten voor bijvoorbeeld het maken van kostuums en het maken van circusattributen.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.