Workshop
Acrobatiek

Tijdens de workshop Acrobatiek worden de kinderen uitgedaagd motorische capriolen uit te halen. De kinderen van de BSO worden op veilige en speelse wijze uitgedaagd hun lenigheid en techniek te versterken. Ze werken samen door twee aan twee de oefeningen uit te proberen (partneracrobatiek). Deze samenwerking bij acrobatiek is een goede gelegenheid om op elkaar te leren vertrouwen.

Het accent van de workshop Acrobatiek is erop gericht de kinderen uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Het gaat erom leerlingen te laten ervaren dat de acrobatiekkunsten lukken, zodat ze zien dat ze meer kunnen dan gedacht werd!

Workshop doelen

Niveau

Afhankelijk van de leeftijd wordt de moeilijkheid van de oefeningen aangepast. Bij de leeftijdsgroep 4 tot 7 jaar van de BSO ligt het accent op het oefenen van links/rechts, evenwicht door zelfbedachte radslagen, bruggetjes en het presenteren aan elkaar. Bij de oudere kinderen worden stapelpiramides uitgeprobeerd waarbij, je op elkaar leert klimmen.

Voor de workshop Acrobatiek is het van belang dat de leeftijd van de deelnemers binnen de groep dicht bij elkaar ligt (een splitsing tussen 4-7 jaar en 8 -13 jaar).

Presentatie

In alle gevallen maakt Theatermakerij Storm de stap naar het performen. De kinderen kijken naar elkaar en ervaren hoe het is om te presenteren voor de groep d.m.v. acrobatiek.

Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of (klas-) lokaal
Max. aantal kinderen
30 kinderen per workshop
Educatiepakket
Voorbeeldoefeningen
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.