Tutorial
Dans

Wil je een dansles verzorgen op een originele en leuke manier? Dat kan gemakkelijk met de dans-tutorial van Theatermakerij STORM. Dans ervaring is niet vereist. We gaan aan de slag met sportbewegingen deze worden steeds abstracter gemaakt, zodat er een dans ontstaat.

Hoe werkt dit? Bekijk dan onze video (zie rechterkant). Wanneer de dans-tutorial wordt besteld, ontvang je twee video’s. Eén video met de uitleg van alle oefeningen en een tweede video met didactische tips, zodat de pedagogische medewerker(s) van de BSO zelf de dansles kunnen geven. Je kunt de workshops zelf meerdere keren of voor meerdere locaties gebruiken. 

Workshop doelen

Coronaproof

Er komen geen STORM-docenten naar jullie locatie toe. De pedagogisch medewerkers (p.m.) gaan zelfstandig aan de slag met de dansworkshop! 

Doelgroep

De workshop is gemaakt voor 9-12 jarigen.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of BSO ruimte
Max. aantal kinderen
n.v.t.
Educatiepakket
Video’s
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 485
3 workshops 60 minuten
€ 510
4 workshops 60 minuten
€ 553
5 workshops 60 minuten
€ 574
6 workshops 50 minuten
€ 604
Materiaalkosten
€ 50
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.