Optreden
Maken

Hoe leuk is het om met je BSO een presentatie te maken!

Dit kan met STORM, wij werken op één dag naar een presentatie toe. Het liefst splitsen we de groepen op leeftijd, zodat we zo goed mogelijk aansluiten bij de beleving en motorische ontwikkeling van de kinderen. We komen bij u op locatie ene iedere groep werkt minimaal twee keer met de STORM-docent, zodat er scènes gemaakt worden. De dag word afgesloten met het optreden.

De kosten bedragen; twee workshops per BSO groep en  één extra workshopronde voor de voorstelling.

Jullie ontvangen een workshopbeschrijving van het gekozen project met knutsel-, maak- en kijkopdrachten, zodat u de dag kunt aankleden in het thema. Wij sturen u een rooster met tijdsplanning zodat helder is hoe de dag precies gaat verlopen.

 

Workshop doelen

Welke workshops kan ik kiezen?

Graag sluiten we aan bij jullie thema. Mochten jullie flexibel zijn, dan zijn de volgende workshops een echte aanrader om een mooie voorstelling mee te maken:

 

Waar presenteren we de voorstelling?

Wij komen naar jullie locatie toe. Voor het optreden hebben wij een werkruimte van 6 x 6 meter nodig. Het publiek komt er omheen zitten. Het liefst werken we in een gymzaal of een grote speelzaal.

Komen ouders kijken? Dit is mogelijk. We kunnen de presentatie starten om 17:00 uur. Rond 17:20-17:30 is de presentatie afgelopen. In corona-tijd kunnen we ook buiten presenteren, zodat de ouders kunnen komen kijken. Daarnaast is het voor de kinderen heel erg leuk, de optredens van elkaar te zien.

Praktische info
Geschikte lokatie
Gymzaal / soortgelijke ruimte
Max. aantal kinderen
24
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.