BSO ACTIVITEITEN

BSO activiteiten

Wij verzorgen de BSO workshops bij u op locatie. Dat kan een losse theater workshop zijn, een serie workshops of bijvoorbeeld een dagproject tijdens de vakantie

Bent u op zoek naar workshop ideeën voor de BSO, zoals toneel workshops, dansactiviteiten of sportactiviteiten? Wij richten ons op fysiek theater, waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen toneel, dans, circus acrobatiek en sport. Een te gekke combi!

Workshops voor de BSO

De theater en dans workshops duren standaard 1 uur. De tijdsduur kan worden aangepast, indien dit wenselijk is. Onze BSO activiteiten worden namelijk volledig op maat gemaakt voor uw organisatie. Koppeling aan een specifiek thema is mogelijk.

BSO Workshops

Wij hebben een breed aanbod workshops voor de BSO. Alle workshops zijn eenmalig of als lessenserie te boeken. Op lessenseries ontvangt u een reductie van 10%. Alle BSO activiteiten zijn fysiek georiënteerd, waardoor alle kinderen actief meedoen.

Meerdere BSO locaties op 1 dag

Voor de grotere kinderopvang-organisaties, met meerdere vestigingen bij elkaar in de buurt, plannen we vaak workshops bij meerdere locaties op één dag. Omdat wij de docent(en) efficiënt kunnen plannen, kunnen wij de activiteiten scherp aanbieden.

Voor organisaties waar de BSO activiteiten centraal worden geregeld, biedt dit het voordeel dat zij direct meerdere locaties kunnen regelen met één contactpersoon van Theatermakerij STORM. 

Dagtarief BSO


6 vakantiedagen 4 workshops van 60 minuten
553
  • All-in tarief.
Populair

Thema activiteiten BSO

Onze workshops kunnen worden gekoppeld aan een specifiek thema. Denk bijvoorbeeld aan dieren, circus of superhelden. In het workshop-overzicht kunt u filteren op de standaard thema’s. 

Het is daarnaast mogelijk om een workshop op maat te maken voor een specifiek thema. Wij denken graag met uw mee om de activiteit volledig aan te laten sluiten bij het gewenste thema. 

Meer weten? Bespreek met ons de mogelijkheden.

Vakantieactiviteiten BSO

Bent u op zoek naar leuke ideeën voor vakantie activiteiten op de BSO? Wij maken een dagproject of zelfs weekproject op maat voor uw opvangorganisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Er kan een cultuurproject op maat worden samengesteld op basis van de beschikbare workshops. Denk bijvoorbeeld aan een Stuntdag, Dansdag of een voorstelling gecombineerd met workshops.

Staat de vakantie in het teken van een specifiek thema? Ook dat vormt geen enkel probleem! Bekijk in ons overzicht welke standaard BSO-thema’s wij aanbieden. Staat het thema niet opgenomen in onze standaardselectie? Wees niet bang! Wij maken zorgen ervoor dat het project op maat wordt gethematiseerd.

Meer weten? Bespreek met ons de mogelijkheden.

Wij hebben veel ervaring met
activiteiten voor de BSO en kinderopvang

Tarieven BSO Workshops

2 workshops van 60 minuten
2 workshops van 75 minuten
3 workshops van 60 minuten
4 workshops van 60 minuten
5 workshops van 50 minuten

€ 485 – € 570
€ 506 – € 595
€ 510 – € 600
€ 553 – € 650
€ 599 – € 705

All-in tarief. Voorbereiding en reiskosten inclusief. Vrijgesteld van BTW.
Zo voordelig mogelijk tarief? Boek voor meerdere locaties.

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze BSO activiteiten worden op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Vele BSO's door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van activiteiten.

Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.