BSO ACTIVITEITEN

BSO activiteiten

Wij verzorgen de BSO workshops bij u op locatie. Dat kan een losse theater workshop zijn, een serie workshops of bijvoorbeeld een dagproject tijdens de vakantie. 

Zoekt u dansactiviteiten of sportactiviteiten voor de BSO? Wij richten ons op fysiek theater, waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen toneel, dans, circus acrobatiek en sport. Een te gekke combi!

Workshops voor de BSO

De theater en dans workshops duren standaard 1 uur. De tijdsduur kan worden aangepast, indien dit wenselijk is. Onze BSO activiteiten worden namelijk volledig op maat gemaakt voor uw organisatie.

Thema activiteiten BSO

Onze workshops kunnen worden gekoppeld aan een specifiek thema. Denk bijvoorbeeld aan dieren of superhelden. Ook het thema circus behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

BSO Workshops

Wij hebben een breed aanbod workshops voor de BSO. Alle workshops zijn eenmalig of als lessenserie te boeken. Op lessenseries ontvangt u een reductie tussen de 10-25%. Alle BSO activiteiten zijn fysiek georiënteerd, waardoor alle kinderen actief meedoen.

Type

Discipline

Leeftijd

Thema

Meerdere BSO locaties op 1 dag

Voor de grotere kinderopvang-organisaties, met meerdere vestigingen bij elkaar in de buurt, plannen we vaak workshops bij meerdere locaties op één dag. Omdat wij de docent(en) efficiënt kunnen plannen, kunnen wij de activiteiten scherp aanbieden.

Voor organisaties waar de BSO activiteiten centraal worden geregeld, biedt dit het voordeel dat zij direct meerdere locaties kunnen regelen met één contactpersoon van Theatermakerij STORM. 

Dagtarief BSO

4 workshops van 60 minuten
450
  • All-in tarief
Populair

Wij hebben veel ervaring met
activiteiten voor de BSO en kinderopvang

Een greep uit ons klantenbestand

Tarieven BSO Workshops

1 workshop van 60 minuten
2 workshops van 60 minuten
2 workshops van 75 minuten
3 workshops van 45 minuten
3 workshops van 60 minuten
4 workshops van 60 minuten
5 workshops van 60 minuten

€ 325
€ 350
€ 375
€ 395
€ 400
€ 450
€ 500

All-in tarief. Voorbereiding en reiskosten inclusief. Vrijgesteld van BTW.
Zo voordelig mogelijk tarief? Boek voor meerdere locaties.

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze BSO activiteiten worden op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Vele BSO's door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van activiteiten.