BSO ACTIVITEITEN

BSO activiteiten

Wij verzorgen de BSO workshops bij u op locatie. Dat kan een losse theater workshop zijn, een serie workshops of bijvoorbeeld een dagproject tijdens de vakantie. 

Bent u op zoek naar workshop ideeën voor de BSO, zoals dansactiviteiten of sportactiviteiten? Wij richten ons op fysiek theater, waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen toneel, dans, circus acrobatiek en sport. Een te gekke combi!

Workshops voor de BSO

De theater en dans workshops duren standaard 1 uur. De tijdsduur kan worden aangepast, indien dit wenselijk is. Onze BSO activiteiten worden namelijk volledig op maat gemaakt voor uw organisatie.

Thema activiteiten BSO

Onze workshops kunnen worden gekoppeld aan een specifiek thema. Denk bijvoorbeeld aan dieren, circus of superhelden. U kunt de thema’s filteren in onderstaande overzicht. Staat het gewenste thema er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BSO Workshops

Wij hebben een breed aanbod workshops voor de BSO. Alle workshops zijn eenmalig of als lessenserie te boeken. Op lessenseries ontvangt u een reductie tussen de 10-25%. Alle BSO activiteiten zijn fysiek georiënteerd, waardoor alle kinderen actief meedoen.

Type

Discipline

Leeftijd

Thema

Meerdere BSO locaties op 1 dag

Voor de grotere kinderopvang-organisaties, met meerdere vestigingen bij elkaar in de buurt, plannen we vaak workshops bij meerdere locaties op één dag. Omdat wij de docent(en) efficiënt kunnen plannen, kunnen wij de activiteiten scherp aanbieden.

Voor organisaties waar de BSO activiteiten centraal worden geregeld, biedt dit het voordeel dat zij direct meerdere locaties kunnen regelen met één contactpersoon van Theatermakerij STORM. 

Dagtarief BSO

4 workshops van 60 minuten
450
  • All-in tarief
Populair

Vakantieactiviteiten BSO

Bent u op zoek naar vakantieactiviteiten voor de BSO? Wij maken een dagproject of zelfs weekproject op maat voor uw opvangorganisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Er kan een cultuurproject op maat worden samengesteld op basis van de beschikbare workshops. Denk bijvoorbeeld aan een Stuntdag, Dansdag of een voorstelling gecombineerd met workshops.

Staat de vakantie in het teken van een specifiek thema? Ook dat vormt geen enkel probleem! Bekijk in ons overzicht welke standaard BSO-thema’s wij aanbieden. Staat het thema niet opgenomen in onze standaardselectie? Wees niet bang! Wij maken zorgen ervoor dat het project op maat wordt gethematiseerd.

Meer weten? Bespreek met ons de mogelijkheden.

Wij hebben veel ervaring met
activiteiten voor de BSO en kinderopvang

Een greep uit ons klantenbestand

Tarieven BSO Workshops

1 workshop van 60 minuten
2 workshops van 60 minuten
2 workshops van 75 minuten
3 workshops van 45 minuten
3 workshops van 60 minuten
4 workshops van 60 minuten
5 workshops van 60 minuten

€ 325
€ 350
€ 375
€ 395
€ 400
€ 450
€ 500

All-in tarief. Voorbereiding en reiskosten inclusief. Vrijgesteld van BTW.
Zo voordelig mogelijk tarief? Boek voor meerdere locaties.

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze BSO activiteiten worden op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Vele BSO's door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van activiteiten.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.