BSO ACTIVITEITEN

BSO activiteiten

Wij verzorgen BSO activiteiten bij u op locatie. Dat kan een losse workshop zijn, een serie workshops of bijvoorbeeld een dagproject tijdens de vakantie. Onze BSO activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor veel mogelijk is.

Kinderopvangorganisaties

Voor de grotere kinderopvang-organisaties, met meerdere vestigingen bij elkaar in de buurt, plannen we vaak activiteiten bij meerdere locaties op één dag. Omdat wij de docent(en) efficient kunnen plannen, kunnen wij de activiteiten scherp aanbieden. 

Voor organisaties waar de BSO activiteiten centraal worden geregeld, biedt dit het voordeel dat zij direct meerdere locaties kunnen regelen met één contactpersoon van Theatermakerij STORM.

Wij hebben veel ervaring met
activiteiten voor de BSO en kinderopvang

Een greep uit ons klantenbestand

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Vele BSO's door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van activiteiten.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.