Workshop Stage Fighting

Stage Fighting

Een flink pak rammel krijgen? Je ziet het vaak in actiefilms en nu gaan we het zelf leren! Tijdens de workshop Stage Fighting oefenen de basisschoolleerlingen vechttechnieken, zonder de ander te blesseren of pijn te doen. De workshop gaat juist over vertrouwen en zorgzaam samenwerken. De leerlingen gaan in tweetallen aan de slag. Er wordt gewerkt aan het incasseren van de klappen en het herhaalbaar maken van het gevecht. Als dit goed gaat voegen we snelheid toe, spelen voor het publiek en het maken van geluiden. Nu hebben we een spectaculaire gevechtsscène.

Samenwerken en vertrouwen

De workshop Stage Fighting nodigt introverte leerlingen uit, zich op een andere manier te uiten. Extroverte leerlingen leren zich beter te beheersen. De workshop doet een beroep op samenwerken en elkaar leren te vertrouwen.

Lichaamstaal

Er wordt geoefend met abstraheren. De effecten worden versterkt met muziek die past bij de scène muzikale ondersteuning waardoor de deelnemers hun lichaamshoudingen optimaal inzetten. Hierdoor krijgen de leerlingen een beter besef van de eigen lichaamstaal en de betekenis ervan voor het publiek.

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de workshop voor iedereen een uitdaging blijft. 

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.