Workshops basisschool

Workshops voor de basisschool

Wij hebben een ruim aanbod workshops voor de basisschool gericht op theater, dans en circus. Alle workshops zijn fysiek van aard, waardoor de kinderen actief meedoen.

De meeste workshops kunnen worden aangepast aan de doelgroep, zodat het geschikt is voor alle leeftijden. Voor de kleuters hebben wij specifieke workshops beschikbaar, zoals Beestachtig en Superheld.

Workshop in de klas

De workshops kunnen in een gymzaal, sporthal of klaslokaal van de school plaatsvinden. De workshops worden volledig op maat gemaakt voor uw school, waardoor bijvoorbeeld koppeling aan een specifiek thema mogelijk is.

Kerndoelen basisonderwijs

Onze school workshops dragen bij aan het ontwikkelen van 21eeuwse vaardigheden en kerndoelen kunstzinnige oriëntatie. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling.

Workshop tarieven

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor onze theater workshops. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze workshops voor de basisonderwijs worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor sluiten de workshops precies aan op de wensen van uw school.

Kwaliteit gewaarborgd

De basisschool workshops worden altijd verzorgd door gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Specialist kunsteducatie

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van workshops.

Fysieke workshops

Al onze workshops zijn fysiek ingestoken, waardoor de kinderen actief bezig zijn. Een ideale aanvulling op het bewegingsonderwijs.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.