Workshops basisschool

Workshops overzicht

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod workshops basisschool. De workshops kunnen in een gymzaal, sporthal of klaslokaal van de basisschool plaatsvinden.

Kerndoelen basisonderwijs

Onze workshops dragen bij aan het ontwikkelen van 21eeuwse vaardigheden. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling.

Workshop tarieven

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor onze workshops. De tarieven zijn sterk afhankelijk van het type workshop en het aantal lesuren op één dag. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

Selecteer hieronder uw

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.