Workshop
Stunten

Als stunter ben je de held. Je gaat het gevaar tegemoet en je bent niet bang! Maar wat als je niet geboren bent als superheld? Wat als je maar een gewoon kind bent?

Tijdens de workshop Stunten ervaren de kinderen van de basisschool wat nodig is om een goede stuntman/vrouw te worden. Als eerste worden de stunts, het vallen en het veilige vechten gerepeteerd, waarna de acties terugkomen in een zelfverzonnen verhaal, de Stuntscène! We werken met een parcours vanuit het Freerunning, filmvechten en acteren om aan het eind van de scène de schurken weer achter slot en grendel te krijgen!

Deze schoolworkshop is zeer populair bij de kinderen. Een speelzaal of gymzaal is voor deze workshop noodzakelijk, zodat we echt met snelheid kunnen werken.

Optioneel nemen we kostuums mee (zie materiaalkosten) om alle kinderen echt in hun rol te laten transformeren.

Workshop doelen

Veilig voor alle leeftijden

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep, waardoor de workshop Stunten geschikt is voor de midden- en bovenbouw. Voor de onderbouw is de workshop Superheld beschikbaar. Alle ingrediënten worden aangereikt om een volwaardige stuntman of stuntvrouw te worden.

Presentatie

De workshop eindigt met het maken van een stuntscène. Deze workshop is zeer geschikt als lessenserie of een presentatie, doordat alle stunts getimed worden op muziek. Ook bij een eenmalige workshop maken we een stuntscène. Lestijd van 75 minuten is aan te raden. We kunnen ook langer de tijd nemen, zodat de leerlingen meerdere rollen kunnen spelen.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.