Workshop
Stage Fighting

Een flink pak rammel krijgen? Je ziet het vaak in actiefilms en nu gaan we het zelf leren tijdens Stage Fighting. Toneelspelen en het acteren van de pijn is cruciaal voor een goed gevecht. Er wordt veel in tweetallen samenwerkt. Hierbij wordt gewerkt aan het herhaalbaar maken en het uitvergroten van de choreografie. Door in tweetallen samen te werken leren de leerlingen hun parnter steeds beter kennen. Hierdoor gaat de samenwerking steeds gemakkelijker. In het werk zie je dit terug, waardoor de gevechtschoreografie er spectaculair uit ziet.

Workshop doelen

Samenwerken en vertrouwen

De workshop Stage Fighting nodigt introverte leerlingen uit, zich op een nonverbale manier te uiten. Extroverte leerlingen leren zich beheersen, door de structuur exact te volgen. De workshop wordt aanbevolen als teambuilding, ter bevordering van de samenwerking. Deze workshop  voor de basisschool doet een beroep leren vertrouwen op elkaar, reageren en ageren en plezier hebben in het aanstellen van de pijn. Op deze wijze ontstaan er spectaculaire gevechtsscènes die we graag laten zien.

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de workshop voor iedereen een uitdaging blijft. 

Deze workshop is onze expertise en wordt aanbevolen ter verdieping.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.