Workshop
Mime

Mime is de theaterstijl waarbij je met het lichaam het verhaal verbeeldt. Er wordt een beroep gedaan op de fantasie om het verhaal uit te beelden. De situaties lopen altijd uit de hand doordat de mimespeler de situatie verprutst. Dit zorgt voor komische situaties. Gelukkig weet de mimespeler het altijd tot een goed eind te brengen!

Workshop doelen

De mime scène

Tijdens de workshop Mime wordt er gewerkt aan een scène. Hond Max wordt uitgelaten. In eerste instantie is Max een brave hond, maar hij begint aan de lijn te trekken, waardoor de acteur het steeds moeilijker krijgt om Max in bedwang te houden. Uiteraard loopt dit niet goed af, waardoor de scène zorgt voor hilarische situaties, gespeeld door de leerlingen! De leerlingen gaan ook met eigen situaties aan de slag.

Veiligheid

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat de leerlingen in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van fysiek theater. Voor veel leerlingen zal het een eerste kennismaking met deze discipline zijn. De taak van de docent is veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 55 minuten
€ 560
5 workshops 55 minuten
€ 535
4 workshops 60 minuten
€ 500
3 workshops 60 minuten
€ 480
2 workshops 75 minuten
€ 450
Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.