Workshop
Maskerspel

De workshop Maskerspel is een leuke workshop om de leerlingen bewust te maken van hun lichaamshouding en de betekenis hiervan. Door te werken met maskers is het gezicht minder belangrijk. Het lichaam en de lichaamstaal staan centraal. De spelers durven juist meer en groter toneelspel te tonen, doordat ze een masker dragen. Deze workshop draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen.

Workshop doelen

Verschillende maskers

Ieder masker heeft een andere vorm, waardoor je ook anders gaat bewegen. Door deze bewegingen uit te vergroten ontstaan er typematige personages. Hierdoor ontstaan er komische scènes.

Wij werken met verschillende maskers waaronder; Gesloten maskers, met groot mimiek (Trestler maskers) en open masker, waarbij de mond is open gelaten. Deze Commedia Dell’Arte maskers kunnen praten en hebben grote wijze neuzen.

Lessenserie mogelijk

Deze workshops is zeer geschikt als lessenserie, training over het omgaan met emoties en verdieping in toneelspel. Deze verdieping is ook zeer aan te raden voor ervaren spelers.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.