Workshop
Kinderdans

In de basisschool workshop Kinderdans wordt er aan de hand van een thema gewerkt. Op deze manier ontstaan er choreografieën. Onze dansdocent begeleidt de kinderen en danst mee, waardoor zelfs de alle kleinste goed mee kunnen komen.

Dansen vanuit een thema! Dit kan perfect met de workshop kinderdans! Onze gediplomeerde dansdocent leert diverse dansjes aan die bij het thema en de leeftijd van de kinderen passen.

Er wordt gezorgd voor voldoende afwisseling in het lesmateriaal en de werkvormen, waardoor iedereen actief meedanst. Daardoor is deze workshop geschikt als eenmalige workshop.

Workshop doelen

Dansen vanuit een thema.

Thema’s die vaak gekozen worden zijn: De Seizoenen, Dieren, Feestdagen en Themadagen, Juffen- en Meesterdag of Sinterklaas. Je kunt ook denken aan volgende thema’s: Aarde, water, lucht en vuur, Amerika, boeren en verzamelaar of zwaartekracht.

Lessenserie

Bij een lessenserie zullen de kinderen een langere dans aangeleerd krijgen en worden meer details om een goede danser te worden benadrukt.

Bij een workshopserie is het erg leuk om toe te werken naar een presentatiemoment waarbij publiek (als een andere groep komt kijken is dat erg leuk) welkom is.

Praktische info
Geschikte lokatie
Buiten / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.