Workshop
Improvisatie

Tijdens deze improvisatie workshop werken de leerlingen vanuit improvisatie-opdrachten. Er worden allemaal oefeningen en opdrachten gegeven, waarbij de afloop niet vastligt. Er wordt getraind in reactievermogen en in het accepteren van de (veranderde) scènes.

Workshop doelen

Scènes maken

We gaan met scènes aan de gang. Hierbij wordt het de acteurs steeds moeilijker gemaakt. We starten met korte oefeningen, waarna we toewerken naar scènes. Voorbeeld: In het dierenasiel zoek je een huisdier, maar de eigenaar van het asiel wil liever de dieren zelf houden. Hoe lukt het om een huisdier mee te krijgen?

Deze toegankelijke improvisatie workshop is erg geschikt voor spelers die weinig ervaring hebben met toneelspelen. De STORM-docent zorgt voor snelheid in de les, waardoor alle leerlingen actief betrokken blijven. Hierdoor worden er mooie en grappige scènes gespeeld zonder vooraf te weten hoe ze aflopen. Er ontstaat een teamgevoel, doordat we elkaar supporten om je uit de meest benarde situaties te spelen.

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de improvisatie workshop voor iedereen een uitdaging blijft. Bij klassen die meer bekend zijn met theater ontstaan vaak komische spelsituaties. Hierbij is het belangrijk om positieve feedback te geven aan elkaar.

Deze workshop is als serie zeer geschikt als je wilt werken aan de veiligheid binnen de groep.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.