Workshop
Clownerie

Tijdens de workshop Clownerie wordt gewerkt aan het tonen van alle emoties die je tegenkomt in het spel. De clown reageert op wat er gebeurt. Het ene moment is hij zelfverzekerd, maar wordt hij uitgelachen dan voelt hij dit meteen. De clown maakt een hoop ongelukken. We gaan scènes maken, waarbij het de uitdaging wordt (zeker voor de jongste) om nietsvermoedend in de grap te trappen!

Workshop doelen

Geschikt voor alle leeftijden

Voor de onderbouw-leerlingen is er een duidelijke structuur waarbij de clown ijverig aan de slag gaat. Dit gaat “natuurlijk” niet zoals je verwacht. Miscommunicatie, val- en struikelwerk voeren de boventoon. Deze clowns lossen het altijd op.

De leerlingen van de middenbouw en bovenbouw gaan meer de diepte in. De clown reageert op alle reacties van het publiek! Hierdoor wordt elke scène helemaal anders. Het koppelen van zelfverzekerdheid, kwetsbaarheid en onhandigheid zorgt voor mooie scènes waarbij de deelnemers hun eigen fantasie en emoties in kunnen zetten.

We sluiten deze workshop op school altijd af met het presenteren aan elkaar. Dit kunnen de groepsgenoten zijn of een optreden aan de andere groepen. Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor het werken vanuit clowns voor iedereen een uitdaging blijft!

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.