Workshop
Clipdans

Clipdance de naam zegt het al. We gaan een dans aanleren net zoals in een videoclip. Aan het eind van de workshop dans kunnen de leerlingen groots mee dansen, met veel energie en plezier.

Iedereen doet het en iedereen kan het! Dat is dan ook de instelling van deze dansworkshop. Clipdance is niet losjes dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel. Tijdens de workshop Clipdance werkt de dansdocent met de leerlingen aan een choreografie. Deze herhaalbare passen vormen de basis van de presentatie. De laatste 10 min wordt afgesloten met het optreden van de aangeleerde choreografie. Publiek is van harte welkom! Plezier in dans staat voorop.

Workshop doelen

Niveau

Onze gediplomeerde dansdocenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de workshop zo aan te passen, dat deze aansluit bij de het niveau van de leerlingen. Waardoor ze zonder zorgen dansen voor iedereen. 

Deze workshop is ook geschikt als lessenserie. De leerlingen worden iedere workshop zekerder in hun dansbewegingen. Ze durven en kunnen steeds meer! De laatste week sluiten we af met een optreden waarbij publiek welkom is en iedereen kan zien wat voor Clipdans-kunsten de leerlingen van de basisschool in huis hebben!

TikTok-dans is ook mogelijk. TikTok wordt als inspiratie gebruikt en we sluiten af met het maken van een TikTok dansvideo!

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 55 minuten
€ 560
5 workshops 55 minuten
€ 535
4 workshops 60 minuten
€ 500
3 workshops 60 minuten
€ 480
2 workshops 75 minuten
€ 450
Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.