Workshop
Circus

Altijd al een échte circusartiest willen zijn? Tijdens de workshop Circus worden diverse circustechnieken, zoals de Chinese bordjes, jongleerdoekjes, jongleerballen, flowersticks, ringen, pois, showlint, springtouwen en evenwicht. Hierbij maken wij een combinatie met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek.

De circusactiviteiten voor de basisschool worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Ideaal voor kleinere locaties met weinig kinderen, alle leeftijden kunnen tegelijkertijd meedoen aan deze workshop!

 

Workshop doelen

Circus workshop op school

Spelenderwijs leren de onderbouw-leerlingen verschillende circustechnieken. Daarnaast spelen de kinderen rollenspel vanuit dieren en komen diverse circusdieren aan bod. De leerlingen van de middenbouw en bovenbouw krijgen tijdens de Circus workshop dezelfde circusdisciplines aangeleerd, maar dan met een hogere moeilijkheidsgraad. Daarnaast zal het maken van een act meer aan bod komen.

Aan het eind van de workshop of lessenserie wordt een heuse circusact opgevoerd. Publiek is hierbij van harte welkom.

 

Circusdag; 1 dag volledig in het teken van Circus!

Is uw school op zoek naar een dagproject waarbij de gehele school meedoet? Bekijk dan eens ons project Circusdag. Dit dagproject bevat meerdere circusactiviteiten op 1 dag met een spetterende circusvoorstelling, waarin de kinderen zelf meespelen, als afsluiter. Aangezien we de hele dag op de school aanwezig zijn, kunnen we echt helemaal uitpakken.

Wij hebben ook veel ideeën om het Circus thema nog verder door te voeren op de basisschool, zoals leuke knutselopdrachten voor bijvoorbeeld het maken van kostuums en het maken van circusattributen.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.