Workshop
Beestachtig

Dieren hebben aantrekkingskracht op kinderen. Of het nu zoʼn lief schattig klein katje is, of die gevaarlijke grote leeuw. Ieder kind kan wel zijn lievelingsdier noemen. Tijdens de workshop Beestachtig gaan we aan de slag met dieren door middel van rollenspel. Wat zal er gebeuren er als de kikker en de reiger elkaar ontmoeten?

De workshop is zeer geschikt voor het jonge kind. De kinderen gaan aan de slag met de houdingen, het gedrag in geluid en de motoriek.

Gedurende de workshop wordt er gewerkt richting een scène waarbij roof- en prooidieren elkaar ontmoeten. De workshop wordt afgesloten met het spelen van deze scènes samen met filmische muziek. Dit zorgt voor veel spanning en sensatie.

Workshop doelen

Niveau

Het accent van de workshop Beestachtig is erop gericht kinderen uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Dit doen we door voorbeelden mee te nemen in afbeeldingen en in videobeelden. Zo zien de kinderen echt verschil in de motoriek van een haas en een kikker. Door dit beeld eerst te zien, worden de kinderen steeds enthousiaster en uitgedaagd en worden de dieren steeds meer uitgediept.

Presentatie

Bij een lessenreeks zal aan het eind van de reeks een presentatie plaatsvinden, waarbij alle dieren zich presenteren. Ouders zijn hierbij van harte welkom. De dieren kunnen worden aangepast in een thema, zoals dieren uit; Afrika, Nederland, huisdieren of wilde dieren. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 50 minuten
€ 660 / € 561
5 workshops 55 minuten
€ 635 / € 540
4 workshops 60 minuten
€ 605 / € 514
3 workshops 60 minuten
€ 565 / € 480
2 workshops 75 minuten
€ 580 / € 493
Voordelige prijs is bij meerdere docenten/dagen. Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.