Workshop
Acrobatiek

Tijdens de workshop Acrobatiek worden de leerlingen uitgedaagd motorische capriolen uit te halen. De basisschool leerlingen worden op veilige en speelse wijze uitgedaagd hun lenigheid en techniek te versterken. Ze werken samen door twee aan twee de oefeningen uit te proberen (partneracrobatiek). Deze samenwerking bij acrobatiek is een goede gelegenheid om op elkaar te leren vertrouwen.

Het accent van de workshop is erop gericht de kinderen uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Het gaat erom leerlingen te laten ervaren dat de acrobatiekkunsten lukken, zodat ze zien dat ze meer kunnen dan gedacht werd!

Workshop doelen

Geschikt voor alle leeftijden

Afhankelijk van de leeftijd wordt de moeilijkheid van de oefeningen aangepast. Bij de onderbouw ligt het accent op het oefenen van links/rechts, evenwicht door zelfbedachte radslagen, bruggetjes en het presenteren aan elkaar. Bij de middenbouw en- bovenbouw worden stapelpiramides uitgeprobeerd waarbij, je op elkaar leert klimmen.

Voor de workshop Acrobatiek is het van belang dat de leeftijd van de deelnemers binnen de groep dicht bij elkaar ligt (een splitsing tussen de bouwen).

Presentatie

In alle gevallen maakt Theatermakerij Storm de stap naar het performen. De leerlingen kijken naar elkaar en ervaren hoe het is om te presenteren voor de groep doormiddel van acrobatiek.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
6 workshop 55 minuten
€ 560
5 workshops 55 minuten
€ 535
4 workshops 60 minuten
€ 500
3 workshops 60 minuten
€ 480
2 workshops 75 minuten
€ 450
Andere tijden zijn mogelijk.
incl. reiskosten
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.