Workshop Acrobatiek

Acrobatiek

Tijdens de workshop Acrobatiek worden de leerlingen uitgedaagd motorische capriolen uit te halen. De leerlingen worden op veilige en speelse wijze uitgedaagd hun lenigheid en techniek te versterken. Ze werken samen door twee aan twee de oefeningen uit te proberen (partneracrobatiek). Deze samenwerking bij acrobatiek is een goede gelegenheid om op elkaar te leren vertrouwen. 

Het accent van de workshop is erop gericht de leerlingen uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Het gaat erom leerlingen te laten ervaren dat de acrobatiekkunsten lukken, zodat ze zien dat ze meer kunnen dan gedacht werd!

Niveau

Afhankelijk van de leeftijd wordt de moeilijkheid van de oefeningen aangepast. Bij de leeftijdsgroep 4 tot 7 jaar van de basisschool ligt het accent op het oefenen van links/rechts, evenwicht door zelfbedachte radslagen, bruggetjes en het presenteren aan elkaar. Voor 12-jarigen worden stapelpiramides uitgeprobeerd waarbij, je op elkaar leert klimmen. 

Voor de workshop Acrobatiek is het van belang dat de leeftijd van de deelnemers binnen de groep dicht bij elkaar ligt (een splitsing tussen 4-7 jaar en 8 -13 jaar).

Presentatie

In alle gevallen maakt Theatermakerij Storm de stap naar het performen. De kinderen kijken naar elkaar en ervaren hoe het is om te presenteren voor de groep d.m.v. acrobatiek.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.