voorstelling
op school

Voorstelling op school

Bent u op zoek naar een voorstelling op school? Kies dan voor een schoolvoorstelling van Theatermakerij STORM! Wij hebben diverse voorstellingen beschikbaar voor de basisschool.

Voorstelling in de klas

Alle theater voorstellingen kunnen op de school zelf plaatsvinden in bijvoorbeeld een gymzaal, sporthal of in een groot klaslokaal. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Voorstelling met workshops

Bij onze voorstellingen zijn bijpassende workshops ontwikkelt. Elementen uit de voorstellingen worden voorafgaand aan de voorstelling aangeleerd tijdens één van de theater workshops.

Kosten schoolvoorstelling

De kosten van een voorstelling op school zijn sterk afhankelijk van de gekozen voorstelling en het aantal voorstellingen op één dag. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze voorstellingen en dagprojecten worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor sluiten de activiteiten precies aan op de wensen van uw school.

Kwaliteit gewaarborgd

De voorstellingen worden gespeeld door professionele acteurs. De bijpassende workshops worden verzorgd door gediplomeerde docenten.

Specialist kunsteducatie

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van activiteiten.

Koppeling aan thema mogelijk

Onze voorstellingen voor de basisschool kunnen worden gekoppeld aan een specifiek thema, zoals Lentekriebels, homoseksualiteit of pesten.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.