voorstelling
op school

Voorstelling op school

Bent u op zoek naar een voorstelling bij u op school? Kies dan voor een basisschool voorstelling van Theatermakerij STORM! Wij hebben diverse schoolvoorstellingen beschikbaar, welke zijn gekoppeld aan een specifiek thema.

Voorstelling in de klas

Alle voorstellingen kunnen op de school zelf plaatsvinden in bijvoorbeeld een gymzaal, sporthal of in een groot klaslokaal.

Hoeveel kost een voorstelling?

De kosten van een voorstelling zijn sterk afhankelijk van de gekozen voorstelling en het aantal voorstellingen dat op één dag wordt gegeven. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

Selecteer hieronder uw

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.