Schoolvoorstelling Prinsensprookje

Het Prinsensprookje

Schoolvoorstelling Prinsensprookje. Theatermakerij STORM.
Video afspelen

Het Prinsensprookje is een muzikale schoolvoorstelling voor de basisschool over twee prinsen die al jaren dikke vrienden zijn. Ze doen alles samen: vechten, kletsen over prinsessen, zingen en rappen.

Het wordt tijd om te gaan trouwen, maar met wie? De één is al uitgehuwelijkt, de ander heeft duizenden dates. De ware vinden lukt nog niet. Tot één van de prinsen zijn geheime liefde bekent.

Schoolvoorstelling over homoseksualiteit

De voorstelling Prinsensprookje brengt op een speelse manier levensvragen aan het licht. Zo worden de kinderen betrokken bij diverse dilemma’s. Kan je verwachtingen van anderen waarmaken, of kies je voor je eigen geluk? Kan je ook trouwen met je beste vriend? 

Homoseksualiteit wordt bespreekbaar gemaakt op een positieve, luchtige manier. Met als boodschap: iedereen kan zelf kiezen met wie hij/zij trouwt.

Geschikte ruimte

Een gymzaal, speelzaal of groot klaslokaal met minimale afmetingen van 3 meter diep en 4 meter breed.

Handige informatie:
  • De tijdsduur is 20 tot 30 minuten.
  • Geschikte zaal of lokaal is minimaal 3 diep en 4 meter breed.
  • Te koppelen aan o.a. thema's lentekriebels, homoseksualiteit en Middeleeuwen.
  • Per voorstelling 1 tot 3 klassen. Max. 8 voorstellingen per dag.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.