Schoolvoorstelling Prinsensprookje

Het Prinsensprookje

De voorstelling Prinsensprookje brengt op een speelse manier levensvragen aan het licht. Zo worden de kinderen betrokken bij diverse dilemma’s. Kan de prins de verwachtingen van zijn ouders waarmaken en trouwen met een prinses? Of kiest hij voor zijn eigen geluk en trouwt hij met zijn beste vriend? 

Diversiteit en homoseksualiteit wordt op een positieve, luchtige manier bespreekbaar gemaakt. Met als boodschap: iedereen is anders en mag zelf kiezen met wie hij/zij trouwt.

Het Prinsensprookje is een muzikale schoolvoorstelling voor de basisschool over twee prinsen die al jaren dikke vrienden zijn. Ze doen alles samen: vechten, kletsen over prinsessen, zingen en rappen.

Het wordt tijd om te gaan trouwen, maar met wie? De één is al uitgehuwelijkt, de ander heeft duizenden dates. De ware vinden lukt nog niet. Tot één van de prinsen zijn geheime liefde bekent.

Geschikte ruimte

Een speelzaal of gemeenschapsruimte met minimale afmetingen van 3 meter diep en 4 meter breed exclusief publieksopstelling.

Handige informatie:

Laatste kans

Na 3 seizoenen eindigt het prinsensprookje eind maart 2021. Heb je deze voorstelling nog niet gezien?

Laat je betoveren voor het te laat is!

Tarieven:

Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.