Schoolvoorstelling Pats Boem!

Pats, boem! Onder mijn schoen!

Theatermakerij STORM presenteert de Kinderboekenweek voorstelling van 2023 met het thema bij mij thuis (in de achtertuin!). Tijdens deze komische voorstelling worden vanuit dierlijk perspectief verschillende thema’s over “welkom zijn” behandeld. Welke dieren moeten weg of kan je met iedereen samenleven?

 

 

 

In het kort

Het verhaal

In de tuin van Lot is niet iedereen welkom. Wessel de Wesp moet weg. ‘Zo kan het niet langer’ zegt de moeder van het mensenmeisje Lot. De moeder van Lot molesteert het huis van Wessel de Wesp. Insecten zijn niet welkom. Alle insecten verzamelen zich voor de insecten-vergadering in tuin nummer 3. Het dapperste insect verzint een geniaal plan om Lot en haar moeder ervan te overtuigen dat insecten helemaal niet eng zijn. Wordt het een slagveld waarin elk insect, Pats Boem, onder de schoen eindigt? Of is er toch plek voor alle insecten bij Lot en haar moeder in de tuin?

Welkom bij mij thuis

Deze schoolvoorstelling Pats Boem! is erop gericht om het thema natuur en welkom zijn bespreekbaar te maken op school en dat allemaal op een luchtige en humoristische manier tijdens deze basisschool voorstelling.

Regelen: Stroomvoorziening voor de rest nemen de actrices alles mee.

Praktische info
Speelduur
45
Geschikte lokatie
Gymzaal / speelzaal /gemeenschapsruimte of groot klaslokaal
Speelvlak
3 x 3 meter
Opbouwtijd
60 minuten
Afbouwtijd
30 minuten
Publieksaantal
200
Educatiepakket
Kosten
Inclusief 9% BTW
1 voorstelling
€ 880
2 voorstellingen
€ 1.285
3 voorstellingen
€ 1.700
4 voorstellingen
€ –
Bijpassende workshop
€ –
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.