Schoolvoorstelling Met Huid en Haar

Schoolvoorstelling op school

Schoolvoorstelling Met Huid en Haar. Voor de Basisschool.
Video afspelen

Met Huid En Haar is de interactieve schoolvoorstelling op school van Theatermakerij STORM. Het bijzondere aan deze voorstelling is dat leerlingen niet alleen naar de voorstelling kijken, maar er ook actief bij betrokken zijn. Het is een schoolbreed project, waaraan alle leerlingen uit groep 1 t/m groep 8 kunnen meedoen. 

Het verhaal

Grote Leeuw is uitgehongerd. Een hert of zwijn is niet meer voldoende om zijn honger te stillen. Grote Leeuw verlaat daarom de savanne om naar de stad te gaan. Hier zijn genoeg kinderen om op te eten. Kleine Leeuw verzamelt al zijn moed om samen met het publiek en zijn vrienden Neushoorn en Aap in een avontuurlijke reddingsmissie te strijden tegen het onrecht. Zal het hem lukken Grote Leeuw te weerhouden van zijn gemene streken en slinkse plannen? Deze interactieve schoolvoorstelling gaat over opgroeien, stoer doen, het volgen van je intuïtie en strijden tegen onrecht. In je eentje lijken dingen soms onmogelijk, maar door hulp te vragen en samen te werken lukt het om angsten te overwinnen en op te komen voor jezelf.

Schoolvoorstelling met workshops

De basisschool leerlingen volgen vooraf een workshop (acrobatiek, dans of toneel), waarin ze een scène aanleren. Samen met de acteurs spelen ze hun zelfgemaakte scène mee in de schoolvoorstelling op school! Daarnaast krijgt de school theateroefeningen, knutselideeën, vragen voor het aangaan van een groepsgesprek, posters en kleurplaten aangereikt. Nu kunt u een allround dagprogramma aanbieden voor jong en oud!

Geschikte ruimte

Een gymzaal, speelzaal of theater.

Handige informatie:
  • De tijdsduur is 50 minuten.
  • De leerlingen spelen mee in de voorstelling.
  • De schoolvoorstelling op school wordt gecombineerd met workshops.
  • Tot maximaal 450 leerlingen per dag.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.