Schoolvoorstelling
De zee is van plastic!

Wow, de zee is van plastic! Is de schoolvoorstelling voor de Kinderboekenweek van 2022! Deze humoristische, interactieve en beeldende schoolvoorstelling over klimaatverandering en duurzaamheid. Op een speelse wijze wordt er samen met de leerlingen van de basisschool nagedacht over deze thematiek.

De voorstelling is geschikt voor groep 3 t/m 8. De voorstelling kan desgewenst ook worden gespeeld voor de onderbouw. De voorstelling zal worden aangepast, zodat het aansluit op de spanningsboog van de kleuters.

In het kort

Het verhaal

Als de meisjes, Chloe en Gaia stiekem een mooie grote bal van de buurvrouw stelen, verandert hun hele wereld. Op een woeste zee vol avontuur moeten ze erachter zien te komen waarom de eerst zo mooie bal, ineens dor en bruin is geworden. Hun expeditie brengt ze overal: van de noordpool tot het tropische regenwoud, van meneer El P Bear naar Dopper de Dolfijn. Maar de tijd dringt; zal het de meisjes lukken om tijdens hun missie, het antwoord op hun vragen te krijgen?

Thema klimaatverandering

Deze schoolvoorstelling is erop gericht om het thema klimaat bespreekbaar te maken op school. Wat gebeurd er met zwerfafval, wat is ‘opwarming van de aarde’ en wat hebben de koeien te maken met CO2-uitstoot? Op een luchtige en humoristische manier worden deze vraagstukken behandeld tijdens deze voorstelling over klimaatverandering voor de basisschool.

Play Video
Praktische info
Speelduur
60
Geschikte lokatie
Gymzaal / speelzaal /gemeenschapsruimte of groot klaslokaal
Speelvlak
2 x 4 meter
Opbouwtijd
60 minuten
Afbouwtijd
30 minuten
Publieksaantal
200
Educatiepakket
Kosten
Inclusief 9% BTW
1 voorstelling
€ 875
2 voorstellingen
€ 1.285
3 voorstellingen
€ 1.700
4 voorstellingen
€ –
Bijpassende workshop
€ –
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.