Schoolvoorstelling De Pest

Voorstelling De Pest

De Pest is een thematische schoolvoorstelling over besmettelijke ziekten. De voorstelling gaat over de pest, waarbij een link wordt gelegd naar de huidige situatie rondom Corona.

Het verhaal

Bregt is een sterk & stoer meisje. Ze had zomaar in de klas erbij kunnen zitten, maar ze leeft in de 17e eeuw. Bregts ouders hebben haar plots de deur uitgezet, ze is alleen en moet op de vlucht voor de pest. Overal waar ze komt gaat de bevolking heel anders om met de ziekte. Pas wanneer Bregt Meindert ontmoet, krijgt ze hulp…. 

Een hoopvol en persoonlijk verhaal over omgaan met een besmettelijke ziekte.

Nagesprek over Corona

In een nagesprek met de actrice wordt de link gelegd tussen de pest en Corona. Wat is er sinds de 17e eeuw veranderd in hoe we omgaan met wereldwijde besmettelijke ziektes? Een voorstelling over verlies, moed en bovenal hoop en dit alles op 1,5 meter afstand.

Geschikte leeftijden

De voorstelling is geschikt voor groep 6 t/m 8.

Geschikte ruimte

Een klaslokaal. Het speelvlak is 2m2.

Handige informatie:
  • De tijdsduur is 45 minuten.
  • Klaslokaal of speelzaal is geschikt
  • Voorstelling over de pest en Corona
  • Max 3 klassen per voorstelling

Tarieven per voorstelling

Aantal

1
2
3
4

Kosten*

€ 500
€ 625
€ 750
€ 1.040

* Incl. nagesprek en reiskosten. Inclusief 9% BTW.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.