Schoolvoorstelling Acrocordion

Tijdens deze energieke acrobatische voorstelling word je meegenomen op een interactieve komische reis, vol humor, ontroering en verbazingwekkende acrobatiek. Dit alles wordt ondersteund door live-muziek op accordeon.

Deze charmante voorstelling neemt je mee op een komisch avontuur, een botsing van culturen en kunstvormen.  De show is grappig, verbazingwekkend en ontroerend en heeft een hoge energie.

Twee heel verschillende karakters dagen elkaar uit. De gekke grappige acrobaat die iedereen verbaast met zijn geweldige stunts, sprongen en dans. De elegante en naïve accordeoniste die je betovert met haar muziek en onverwachte trucs. Ze dagen elkaar uit en brengen hun werelden samen. The show must go on, het leven gaat door, de muziek moet doorgaan, zelfs als je met accordeon hoog de lucht in wordt getild.

ACROCORDION is een succesvolle acrobatische voorstelling met vele optredens op festivals, scholen en evenementen in Nederland en heel Europa. Ideaal voor een opening van een schoolproject of feestdag, waarbij de voorstelling op het schoolplein plaatsvindt met het publiek eromheen. Het is een simpel uitgeruste voorstelling waarbij het publiek wordt uitgedaagd om mee te doen. De energie is zo hoog dat iedereen uiteindelijk staat te klappen, dansen en lachen. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen liggen slap van de lach en volwassenen raken ontroerd.

De Keniaanse acrobaat en de accordeoniste komen graag naar jullie locatie toe. De grappige acrobaat die iedereen verbaast met zijn geweldige stunts en sprongen en de elegante en naïeve accordeoniste die betovert met haar muziek en onverwachte trucs. Hun werelden botsen en komen samen. The show must go on, het leven gaat door, de muziek moet doorspelen, zelfs als de accordeon hoog de lucht in wordt getild.

 

In het kort

Voorstelling met korte workshop (60 minuten)

In deze 60 minuten ervaring met Acrocordion kijken jullie eerst naar de show en daarna nodigen we iedereen uit om mee te doen met een korte workshop waarin we dansen, bewegen en elkaar uitdagen.

Na het kijken van de show duik je in het zelf doen van allerlei elementen uit de show – we warmen samen op, rekken en strekken op grappige manieren en dagen elkaar uit met leuke fysieke spellen. Denk aan een variatie op ‘schaar-steen-papier’ maar dan met grote gebaren waar je je hele lijf en hele groep voor nodig hebt. Jullie worden ook uitgedaagd om menselijke piramides te maken. Samenwerken, vertrouwen en balans zijn de peilers.

Ook voor de kleuters kan er worden ingespeeld op hun niveau.

Voorstelling met workshop eraan gekoppeld duurt 60 minuten.

 

Uitgebreide workshop

Samenwerken, vertrouwen en balans zijn de peilers. Eerst warmen we samen op en rekken en strekken op grappige manieren en als we een korte Afrikaanse dans hebben geleerd zijn we allemaal lekker warm en soepel. We doen oefeningen in duo’s en kleine groepjes waar vertrouwen, communicatie (ook zonder te praten) en balans een grote rol spelen. Hierna gaan we in groepjes oefenen met simpele pyramides maken, afhankelijk van leeftijd en niveau van de leerlingen. Ook doen we leuke groeps-oefeningen met o.a. ballonnen en hoela-hoeps. We oefenen ook wat individuele acrobatische truckjes zoals een koprol en een radslag. We sluiten af met een cooling down, en doen nog een keer de Afrikaanse dans zodat iedereen blij en energiek de workshop verlaat.

 

De genoemde prijzen voor de voorstelling zijn inclusief 9% btw en inclusief reiskosten op basis van 2 performers. De workshops zijn vrij van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar. In geval van een reistijd langer dan 60 minuten vanuit Purmerend zal een meerprijs worden berekend.

Play Video
Praktische info
Speelduur
40 minuten (kan naar 30 min). Met workshops erbij 60 minuten
Geschikte lokatie
Schoolplein / Gymzaal / grote ruimte. Publiek staat in een halve cirkel er omheen.
Speelvlak
3,5 x 3,5 x 3,5 meter
Opbouwtijd
15 minuten
Afbouwtijd
15 minuten
Publieksaantal
Max. 110 per voorstelling.
Educatiepakket
Projectbeschrijving
Kosten
Inclusief 9% BTW
1 voorstelling
€ 875
2 voorstellingen
€ 1.000
3 voorstellingen
€ 1.115
4 voorstellingen
€ 1.225
Bijpassende workshop
Vanaf € 75
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.