Project KunstZINnig meerdaags

Er is steeds meer vraag naar verdieping in de kunsteducatie. Groepsleerkrachten willen graag met kunst aan de gang, maar hebben weinig handvatten en tijd. Het project KunstZINnig biedt uitkomst. Tijdens het project KunstZINnig staat de werkwijze van de kunstenaar centraal. Zijn gedachtegang wordt aangehouden, waarna de leerlingen een verbinding aangaan met het werk van de kunstenaar en hun eigen interpretatie. De leerlingen ondergaan dit zelf door te aanschouwen, onderzoeken, creëren, reflecteren en presenteren.

In het kort

Verdieping in de kunsteducatie

Wij hebben een allround programma ontwikkeld met als doel de leerlingen betrokken en actief deel te laten nemen terwijl er een gegronde basis wordt meegeven op het gebied van kunsteducatie. De activiteiten worden bij u op locatie verzorgd en aangepast aan het niveau van de leerlingen. De taak van de docent is veiligheid bieden en de leerlingen gedurende het project aan te moedigen. Hier hebben wij professionals voor en wij geven tevens handvatten waarmee de groepsleerkracht aan de slag kan gaan. Met dit project kunt u echt de diepte in!

Expositie als afsluiter van het schoolproject

Het project wordt groots afgesloten met een expositie waarbij de kinderen de klas omtoveren tot een museum. Hier worden beeldende- en auditieve kunstwerken van de leerlingen tentoongesteld en tevens zijn er optredens dans en theater. Alle ouders en leerlingen uit andere klassen zijn welkom!

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal klassen
per klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
€ 7 per leerling
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.