Koningsspelen
de Game

Koningsdag 2021 wordt er één om nooit te vergeten, met dit kant en klaar – super tof – pakket van Theatermakerij STORM in samenwerking met het Cultuurpad! De leerkracht kan zelf in de eigen klas het spel uitvoeren, zonder extra hulp van externe op school. Theatermakerij STORM is tijdens de game online jullie spelbegeleider.

Duur: ca. 1 ochtend.
Datum: 23 of 27 april, tussen 9:00-12:00 uur.
Verkrijgbaar vanaf 2 klassen.

Download hier de projectbeschrijving.

In het kort

Over de Koningsspelen Game

De postbode is gevraagd een belangrijk pakket van de koning af te leveren bij jullie op school. Alleen…. waar is het pakket gebleven? Samen met de postbode ontcijferen de klassen de interactieve raadsels om zo het pakket weer boven tafel te krijgen. Alle oefeningen en opdrachten zijn gericht op samenwerken, vanuit het thema voor de koningsspelen “ik, jij & wij” en bevatten uiteraard de ingrediënten acrobatiek, theater en ook dans die kenmerkend zijn voor theatermakerij STORM.

Het game-pakket wordt naar jullie school gestuurd en bevat alle materialen die jullie nodig hebben om dit spel te spelen. Op de dag zelf wordt een digitale verbinding gelegd met de postbode van theatermakerij STORM die je door het spel begeleid. Deze is jullie hulplijn en tevens spelbegeleider, waar jullie je oplossingen naar sturen. Alles wat jullie nodig hebben is what’s app (device met camera om jullie filmpjes of foto’s met de postbode te delen) en een computer met digibord.

Natuurlijk wordt het ‘kwijtgeraakte’ pakket aan het einde teruggevonden. In het pakket zitten certificaten voor de kinderen, uiteraard kan school dit zelf nog aanvullen met een heerlijke traktatie.

 

Hoe meld je je aan?

Meld je aan voor 15 april. Klik hier rechtsboven op workshop/project aanvragen en vul je gegevens in.

Je ontvangt het game-pakket op school. Deze bevat:

  • Alle materialen die nodig zijn om het spel te spelen.
  • Een handleiding met uitleg en instructie om te kunnen starten.
  • Lesbrief hierin staat exact wat er van jouw als leerkracht verwacht wordt.

 

We starten de dag met de dans van Kinderen voor Kinderen en sluiten af met een toffe compilatie van alle ingestuurde foto’s en filmpjes van jullie school! Vooraf is er overleg over jullie tijdsindeling zodat we jullie school- en pauzetijden kunnen aanhouden. 

Dit spel is te bekostigen van de cultuurbudgetten vanuit de prestatiebox.

Na koningsdag is deze game aan te passen naar andere thema’s, zodat hij volledig op maat kan worden aangeboden. Denk aan een programma voor schoolverlaters, de zomer of de verjaardagen voor alle juffen- en meesters.

 

 

 

Praktische info
Geschikte lokatie
Klaslokaal / Buiten
Max. aantal klassen
Per klas. Geen maximum.
Educatiepakket
Lesbrief / digitale hulplijn
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
€ 150,- per groep
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 085-0215118 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.