DAGprojecten basisschool

Project basisschool

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod schoolbrede projecten voor de basisschool. Een project kan worden gekozen voor één klas, meerdere klassen of zelfs de gehele school. 

De dagprojecten worden volledig op maat voor uw gemaakt. Samen met onze specialist wordt een unieke dag samengesteld. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om de dag aan een specifiek thema te koppelen. Wij nemen alles uit handen en regelen alles tot in de puntjes. Voorafgaand en tijdens de dag zelf.

Tarieven

Onze basisschool projecten worden volledig op maat gemaakt. Aangezien de prijzen sterk afhankelijk zijn van het aantal leerlingen/klassen, de gewenste activiteit, etc. kunnen wij geen standaard prijzen noemen voor een schoolproject. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

Selecteer hieronder uw

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.