Meerdaagse projecten basisschool

Meerdaagse projecten voor de basisschool

Zoekt u invulling een projectweek of projectmaand op uw school? Onze meerdaagse projecten zijn hier uitermate geschikt voor. Door een project over meerdere dagen uit te spreiden, ontstaat meer tijd om verdieping in de lesstof aan te brengen.

Schoolproject op maat

De theaterprojecten KunstZINnig en Familie Tortini zijn hier zeer geschikt voor. Daarnaast kunnen onze dagprojecten ook op maat worden omgebouwd naar een meerdaags project.

Tarieven

Onze meerdaagse projecten voor de basisschool worden volledig op maat gemaakt. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

KunstZINnig

Er is steeds meer vraag naar verdieping in de kunsteducatie. Groepsleerkrachten willen graag met kunst aan de gang, maar hebben weinig handvatten en tijd. Het project KunstZINnig biedt uitkomst.
Populair

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.