Kerstviering; Een Scrooge kerstfeest

Speciaal voor scholen die de kerstviering net even anders willen doen. Kerstviering; Een Scrooge kerstfeest! We behouden de kerstgedachte en komen samen om te zingen en te kijken naar de presentaties van het Scrooge verhaal van alle klassen en de STORM-acteurs.

De dag start met de workshops voor alle de klassen, waarin ze allemaal een scène maken geïnspireerd op het beroemde kerstverhaal van Charles Dickens uit 1843 “A Christmas Carol’. Deze worden aangevuld met liederen, zodat het een echte musical wordt met dans, zang en theater.

Iedere klas volgt twee workshops, zodat bij de tweede workshop alles gerepeteerd wordt voor de eindpresentatie.

Voor de eindpresentatie is een grote ruimte nodig, waarbij iedereen bij elkaar komt (gymzaal is geschikt tot maximaal 8 klassen zonder publiek). Regelmatig kiezen scholen voor de optie een film te maken. Elke klas filmt zijn eindpresentatie wij monteren dit tot een doorlopend verhaal. Jullie kunnen zelf een première moment inplannen en met zijn alle tegelijk bekijken, zelfs de ouders.

 

 

In het kort

Kerstviering met ouders- en verzorgers

Het leukste is als de gehele ruimte wordt versierd in het kerstthema om zo een perfecte kerstviering. Zo kan Een Scrooge kerstfeest als project ook goed worden aangeboden aan openbare-, islamitische- en montessori-basisscholen. Regelmatig kiezen scholen ervoor de presentatie te koppelen met gezamenlijk eten op school. Een prachtige manier om het kalenderjaar gezamenlijk af te sluiten.

Alles in 1 dag.

De acteurs verbinden de verschillende scenes van een Scrooge kerstfeest tot een geheel. Het gehele project kan op één dag plaatsvinden; eerst de workshops en aan het einde van de dag de spetterende show voor publiek.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Gymzaal / Theaterzaal
Max. aantal klassen
3-21 klassen, bij grotere scholen zijn er twee presentaties.
Educatiepakket
Aanwezig
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
€ 2.000 voor 6 klassen
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.