Dagproject
Workshopdag

Tijdens de Workshopdag volgen de leerlingen van de basisschool verschillende theater en dans workshops. Er kunnen maximaal zes workshops op een dag worden ingepland! Alle klassen kunnen één tot zes workshops volgen.

Er wordt niet gewerkt naar een schoolbrede eindpresentatie (zoals bij de Theaterdag), waardoor de leerlingen in een veilige werksfeer nieuwe disciplines uitproberen. Zij ervaren hoe het is om zichzelf te uiten door middel van podiumkunst. De taak van de docent is deze veiligheid te bieden en de kinderen gedurende de workshop te coachen. De leerlingen presenteren wel aan elkaar binnen in de groep.

In het kort

Stel zelf de Workshopdag samen!

Alle workshops van de website zijn binnen dit schoolproject beschikbaar. Naast de standaard workshops zijn er extra theaterworkshops mogelijk, zoals:

  • Huilen vs lachen | Deze workshop bestaat uit spel vanuit emoties. Er wordt gewerkt met het inzetten en wisselen van verschillende emoties. Al deze emoties komen terug in de presentatie.
  • Spel vanuit personages | Door fysieke transformatie, je stem anders gebruiken en met behulp van kostuums wordt er een personage ontwikkeld. Deze zal de andere personages ontmoeten, wat spannende scènes oplevert.
  • Spel vanuit tekst | Bestaande tekst wordt gebruikt en geleerd. Door de tekst anders uit te spreken, kan de betekenis ook anders worden.

 

Kies zelf de gewenste workshops of kies in overleg met ons.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal klassen
22 klassen
Educatiepakket
Lesbrief
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.