Dagproject
Theaterdag

De Theaterdagvoor de basisschool wordt op maat samengesteld. Het betreft een schoolbreed kunstproject. U maakt vooraf een keuze uit onze workshops. De midden- en bovenbouw groepen kunnen gemixt worden, waardoor de leerlingen deelnemen aan hun zelf gekozen workshop.

In het kort

Workshops met eindpresentatie

In de ochtend krijgen alle leerlingen de gekozen workshops aangeboden en werken zij aan de presentatie. In de middag vindt het optreden plaats voor de andere klassen, waarbij publiek welkom is. Desgewenst kan tijdens de Theaterdag worden ingespeeld op een specifiek thema waaraan alle presentaties worden gelinkt.

Geschikt voor de hele school

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de theater workshops en dans workshops veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. 

De Theaterdag is een geweldig kunstproject, waarbij de gehele school mee kan doen. Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten om alle leerlingen te kunnen voorzien van workshops gedurende de dag. Op zoek naar een activiteit voor een jubileum of afsluiting van het schooljaar? Dan is het dagproject Theaterdag een goede optie voor de school!

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal klassen
22 klassen
Educatiepakket
Lesbrief
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 085-0215118 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.