Dagproject Theaterdag

De Theaterdag

De Theaterdag wordt op maat samengesteld. Het betreft een project voor de basisschool dat schoolbreed kan worden aangeboden. U maakt vooraf een keuze uit onze workshops. De midden- en bovenbouw groepen kunnen gemixt worden, waardoor de leerlingen deelnemen aan hun zelf gekozen workshop. In de ochtend krijgen alle leerlingen de gekozen workshop aangeboden en werken zij aan de presentatie. In de middag vindt het optreden plaats voor de andere groepen, waarbij publiek welkom is. Desgewenst kan worden ingespeeld op een specifiek thema waaraan alle presentaties worden gelinkt.

Gedurende de dag werkt iedere groep aan een eigen stunttechniek. Met deze technieken en aangeleerde stunts maken zij gedurende de dag een eigen stuntscène. In deze stuntscène staat de actie en het eigen spel centraal. Alle losse scènes vormen met elkaar een doorlopend verhaal waarin een mysterieuze koffer centraal staat. Met zelfgemaakte kostuums, decorstukken, licht- en  geluidseffecten wordt de stuntshow diezelfde dag nog gepresenteerd aan de school en ouders

Niveau

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de workshops veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. 

De Theaterdag is een geweldig kunstproject, waarbij de gehele school mee kan doen. Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten om alle leerlingen te kunnen voorzien van theater workshops gedurende de dag. Op zoek naar een activiteit voor een jubileum of afsluiting van het schooljaar? Dan is het dagproject Theaterdag een goede optie!

Presentatie

De dag eindigt met een eindpresentatie. Ouders en andere belangstellenden zijn welkom als publiek. Voor veel leerlingen is een optreden spannend of misschien zelfs hun eerste podiumervaring. Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige werksfeer (voor hen nieuwe) disciplines kunnen uitproberen en ervaren dat kunst een middel om je te uiten kan zijn. Het is onze taak als docent gedurende de workshop deze veiligheid te bieden en de kinderen te stimuleren.

Dit dagproject bevat:
  • Schoolbreed dagproject; de hele school doet mee!
  • Koppeling aan een specifiek thema mogelijk.
  • Organisatie en coördinatie volledig uit handen,
  • Eindpresentatie voor publiek.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.