Dagproject
Stuntdag

Theatermakerij STORM brengt uw school in actie! De Stuntdag is een schoolbreed project waarbij de leerlingen van de basisschool in beweging komen, leren hun energie te bundelen en zich durven te laten zien door middel van stunts. Ze overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. De Stuntdag bestaat uit een mix van theater en bewegen en is geschikt voor zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw. De dag eindigt met het maken van een stuntscène.

In het kort

Het aanleren van stunts

Gedurende de dag werkt iedere groep aan een eigen stunttechniek. Met deze technieken en aangeleerde stunts maken zij gedurende de dag een eigen stuntscène. In deze stuntscène staat de actie en het eigen spel centraal. Alle losse scènes vormen met elkaar een doorlopend verhaal waarin een mysterieuze koffer centraal staat. Met zelfgemaakte kostuums, decorstukken, licht- en  geluidseffecten wordt de stuntshow diezelfde dag nog gepresenteerd aan de school en ouders!

Project voor de gehele school

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij samenwerken en het opbouwen van snelheid centraal staat.

De Stuntdag is een geweldig schoolbreed project, waarbij de gehele basisschool mee kan doen. Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten om alle leerlingen te kunnen voorzien van theater workshops gedurende de dag. Op zoek naar een activiteit voor een jubileum of afsluiting van het schooljaar? Dan is het dagproject Stuntdag een goede optie!

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal / gymzaal
Max. aantal klassen
22 klassen
Educatiepakket
Lesbrief met creatieve opdrachten ter voorbereiding
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.