Dagproject Stuntdag

Schoolbreed project Stuntdag

Theatermakerij STORM brengt uw school in actie! De Stuntdag is een schoolbreed project waarbij de basisschoolleerlingen in beweging komen, leren hun energie te bundelen en zich durven te laten zien door middel van stunts. Ze overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. De Stuntdag bestaat uit een mix van theater en bewegen en is geschikt voor zowel de onderbouw, middenbouw als bovenbouw.

Gedurende de dag werkt iedere groep aan een eigen stunttechniek. Met deze technieken en aangeleerde stunts maken zij gedurende de dag een eigen stuntscène. In deze stuntscène staat de actie en het eigen spel centraal. Alle losse scènes vormen met elkaar een doorlopend verhaal waarin een mysterieuze koffer centraal staat. Met zelfgemaakte kostuums, decorstukken, licht- en  geluidseffecten wordt de stuntshow diezelfde dag nog gepresenteerd aan de school en ouders!

Niveau

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij samenwerken en het opbouwen van snelheid centraal staat.

De Stuntdag is een geweldig schoolbreed project, waarbij de gehele school mee kan doen. Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten om alle leerlingen te kunnen voorzien van theater workshops gedurende de dag. Op zoek naar een activiteit voor een jubileum of afsluiting van het schooljaar? Dan is het dagproject Stuntdag een goede optie!

Presentatie

De dag eindigt met het maken van een stuntscène.

Dit dagproject bevat:
  • Transformeren naar een stuntman.
  • Aanleren van stunts en valtechnieken.
  • Versterken van fantasie en motoriek.
  • Een scène maken en presenteren.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.