Dagproject Circusdag

De Circusdag

De Circusdag is een uitdagend kunstproject, waarbij de gehele basisschool mee kan doen. Gedurende de Circusdag wordt spelenderwijs een circusvoorstelling gemaakt. De leerlingen volgen verschillende workshops, waarbij ze leren omgaan met diverse circus-technieken, zoals de Chinese bordjes, jongleren, ballopen, flowersticks, diabolo en koorddansen. Daarnaast maken wij een combinatie met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek.

Niveau

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de circus workshops veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. 

Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten en circusmaterialen om alle leerlingen te kunnen voorzien van circus workshops gedurende de gehele dag.

Presentatie

In de ochtend worden de circus-technieken uitgelegd en gaan de leerlingen de kunsten aanleren. In de middag wordt er gewerkt aan het maken van de circusact. Aan het eind van de middag worden de acts gepresenteerd in een circusvoorstelling, waarbij iedereen mag komen kijken!

Dit dagproject bevat:
  • Schoolbreed dagproject; de hele school doet mee!
  • Koppeling aan een specifiek thema mogelijk.
  • Organisatie en coördinatie volledig uit handen,
  • Eindpresentatie voor publiek.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.