Workshops basisschool

Workshops voor de basisschool

Wij hebben een ruim aanbod workshops voor de basisschool gericht op theater, dans en circus. Alle workshops zijn fysiek van aard, waardoor de kinderen actief meedoen. 

De workshops op school kunnen in een gymzaal, speelzaal of klaslokaal plaatsvinden.

Workshops op maat

De basisonderwijs workshops worden volledig op maat gemaakt voor uw school, waardoor bijvoorbeeld koppeling aan een specifiek thema mogelijk is. 

Bent u benieuwd naar de prijs voor één tot drie workshops aan al uw klassen? Klik hiernaast op informatie aanvragen, voor een specifieke berekening voor uw school.

Dagtarief

5 workshops van 60 minuten
675
  • All-in tarief.
Populair

Basisschool Workshops

Wij hebben een breed aanbod workshops voor de basisschool. De workshops zijn eenmalig en vaak ook als lessenserie te boeken. Op lessenseries ontvangt u een reductie die kan oplopen tot €100 per workshopdag.

Type

PO Type

Discipline

PO Discipline

Leeftijd

PO Doelgroep

Thema

PO Thema

Kerndoelen basisonderwijs

De workshops voor de basisschool dragen bij aan het ontwikkelen van 21eeuwse vaardigheden en kerndoelen kunstzinnige oriëntatie. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling. Onze workshops voor de basisschool dragen bij aan:

  • Creatief denken
  • Samenwerken
  • Communiceren
  • Kritisch denken
  • Probleem oplossen

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze workshops voor de basisschool worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor sluiten de workshops precies aan op de wensen van uw school.

Kwaliteit gewaarborgd

De basisschool workshops worden altijd verzorgd door gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Specialist kunsteducatie

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van theater workshops.

Fysieke workshops

Al onze workshops zijn fysiek ingestoken, waardoor de kinderen actief bezig zijn. Een ideale aanvulling op het bewegingsonderwijs.

Tarieven Basisschool Workshops

1 workshop van 60 minuten
2 workshops van 60 minuten
3 workshops van 60 minuten
4 workshops van 60 minuten
5 workshops van 50 minuten
5 workshops van 60 minuten

€ 480
€ 515
€ 560
€ 600
€ 625
€ 675

All-in tarief. Voorbereiding en reiskosten inclusief. Vrijgesteld van BTW.
Projecten met meer dan 3 dagen/docenten ontvangen korting. 

Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.