voorstelling
op school

Schoolvoorstellingen

Bent u op zoek naar een voorstelling op school? Kies dan voor een schoolvoorstelling van Theatermakerij STORM! 

Wij produceren onze eigen schoolvoorstellingen. Onze voorstellingen kenmerken zich door het fysieke karakter (acrobatiek, dans, bewegingsonderwijs) en thematisch werken. 

Naast het ontwikkelen van onze eigen voorstellingen selecteren wij een beperkt aantal voorstellingen van theatergroepen met interessante thema’s welke aansluiten bij onze visie.

Voorstelling op school

Alle theatervoorstellingen kunnen op de school zelf plaatsvinden in bijvoorbeeld een gymzaal, sporthal of in een groot klaslokaal. We maken een heus theater in school.

Indien gewenst kan de schoolvoorstelling ook plaatsvinden in de plaatselijke schouwburg of andere geschikte locatie. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Kinderboekenweek voorstelling

Luca verzint nieuwe recepten. Hij is zo eigenwijs en vindingrijk, maar zijn zus...

Schoolvoorstellingen

Discipline

PO Discipline

Leeftijd

PO Doelgroep

Thema

PO Thema

Voorstelling met workshops

Bij onze schoolvoorstellingen zijn bijpassende workshops ontwikkelt. Elementen uit de voorstellingen worden voorafgaand aan de voorstelling aangeleerd tijdens één van de theater workshops. Hierdoor wordt verdieping aangebracht in de kunsteducatie. 

Schoolvoorstellingen met thema

Onze schoolvoorstellingen voor de basisschool zijn allen gekoppeld aan een specifiek thema. Wij behandelen onder andere de thema’s klimaatverandering, vrijheid en angsten overwinnen.

Feest op de basisschool

Heeft u iets te vieren op school, zoals een jubileum, afscheid van een juf, meester of directeur/directrice? Bekijk dan eens naar ons schoolproject Familie Tortini. Dit schoolproject wordt op maat samengesteld en bevat één of meerdere workshops in combinatie met een feestelijke theatervoorstelling op school. Dé manier om iemand op een leuke wijze in het zonnetje te zetten. Eén groot feest op uw basisschool!

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

De schoolvoorstelling wordt volledig op maat gemaakt. Hierdoor sluit de voorstelling precies aan op de wensen van uw school.

Kwaliteit gewaarborgd

De schoolvoorstelling wordt gespeeld door professionele acteurs. De bijpassende workshops worden verzorgd door gediplomeerde docenten.

Specialist kunsteducatie

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Vele scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels voorzien van een voorstelling op school.

Koppeling aan thema mogelijk

De voorstelling voor de basisschool kan worden gekoppeld aan een specifiek thema, zoals Lentekriebels, homoseksualiteit of pesten.

Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.