Schoolvoorstelling Met Huid en Haar

Schoolvoorstelling op school

Met Huid En Haar is een energieke STORM-productie, geschikt voor groep 1 tot en met 8. Deze interactieve schoolvoorstelling is geïnspireerd op het boek “De reuzenkrokodil” van Roald Dahl. 

Het bijzondere aan deze voorstelling is, dat leerlingen niet alleen naar de voorstelling kijken, maar ook actief aan meedoen!

Met Huid en Haar is beschikbaar als losse voorstelling of als dagproject in combinatie met workshops waarin de klassen een scène aanleren die zij meespelen in de voorstelling.

Eduactiepakket

Iedere school ontvangt het educatiepakket met inspirerende opdrachten en lesbrieven waarmee de groepsleerkracht uit de voeten kan. 
* Aankondigingsposter
* Schmink- en kostuumideeen
* Theateroefeningen
* Openingsscène om het project met de openen (aanrader om groep acht leerlingen dit te laten spelen of de leerkrachten!)
* Kleurplaten
* Vragen voor het nagesprek

Dagproject: workshops + voorstelling

De basisschool leerlingen volgen vooraf een workshop (acrobatiek, dans of toneel), waarin ze een scène aanleren. Samen met de acteurs spelen ze hun zelfgemaakte scène mee in de schoolvoorstelling op school! Samen met het eudactiepakket kunt u nu een allround dagprogramma aanbieden voor jong en oud!

Het verhaal

Grote Leeuw is uitgehongerd. Een hert of zwijn is niet meer voldoende om zijn honger te stillen. Grote Leeuw verlaat daarom de savanne om naar de stad te gaan. Hier zijn genoeg kinderen om op te eten. Kleine Leeuw verzamelt al zijn moed om samen met het publiek en zijn vrienden Neushoorn en Aap in een avontuurlijke reddingsmissie te strijden tegen het onrecht. Zal het hem lukken Grote Leeuw te weerhouden van zijn gemene streken en slinkse plannen? Deze interactieve schoolvoorstelling gaat over opgroeien, stoer doen, het volgen van je intuïtie en strijden tegen onrecht. In je eentje lijken dingen soms onmogelijk, maar door hulp te vragen en samen te werken lukt het om angsten te overwinnen en op te komen voor jezelf.

Geschikte ruimte

Voorkeur voor de gymzaal. Optioneel gemeenschapsruimte of theater. Speelvlak is 10 x 8 meter (minimaal 8×8) meter exclusief publiek.
Houdt rekening met 1/3 van de gymzaal dat gebruikt wordt als speelvlak. 

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.